Please select your page

Veldink4kids: Altijd maatwerk in optima forma!

Door onze ervaring als jarenlange specialistische producent op het gebied van handbewogen kinderrolstoelen kunnen wij aan, zo goed als, al uw wensen inzake aanpassingen tegemoetkomen. Samen met ouders en therapeuten realiseren wij de meest optimale oplossing.


Recent Maat Werk

Ontdek hier enkele van onze laatste nieuw afgeleverde kinderrolstoelen.

Veldink4kids staat voor perfecte rolstoelen met als uitgangspunt uw KIND!

Altijd maatwerk en al onze basis modellen kunnen worden voorzien van een groot aantal accessoires en opties. Voorzien van uw eigen personal touch.

Ervaar Het Zelf


Innovatief Design

Het ontwerpen en produceren van moderne, eigentijdse kinderrolstoelen. Daar staan wij om bekend. Je eigen persoonlijkheid onderstrepen met je eigen rolstoel! Want iedereen is uniek.

Design!

Maatwerk

Maatwerk in optima forma. Wij gaan pas aan de slag na nauwkeurige inventarisatie door onze adviseurs van de maten en wensen. Alles geheel op maat, voorzien van de juiste functionaliteit en geheel naar jouw smaak!

Aandacht

Snelle Levertijden

Dat maatwerk en individueel design niet ten koste hoeven te gaan van een snelle levertijd bewijzen wij elke week weer! Gemiddeld hanteren wij een levertijd van 4-5 weken na opdracht.

Op  tijd!

No Limits

Of het nu gaat om individualiteit, functionaliteit, kwaliteit, bewegingsvrijheid en/of keuze vrijheid, niets is ons te gek. Zolang we het maar samen doen. Met 1 gezamenlijk doel. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Uitdaging

Waarom Kiest u Ons?

Persoonlijke benadering!  Uitgangspunt is dat onze adviseurs samen met de betrokken (ergo)therapeuten luisteren naar jouw persoonlijke wensen. Vanuit deze persoonlijke wensen komen wij met een afgewogen voorstel (plan van aanpak).  


Login (2)

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Registreer

Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now (2)


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×